Caresta

Professionele kassasystemen

Een goed kassasysteem is onmisbaar voor elke zaak. Bij Caresta begrijpen we dat en helpen we je graag met ons enthousiaste team van experts. Samen zoeken we naar de beste oplossing, of dat nu een op maat gemaakt systeem is of een kassasysteem via een flexibel all-in-one abonnement. Bovendien ben je bij Caresta zeker van de nodige begeleiding om je systeem volledig te begrijpen en optimaal te gebruiken.

Familiebedrijf

Onze geschiedenis begon als een eenmanszaak voor het verhuren van luchtreinigers voor de horeca, maar al snel groeiden we uit tot een betrouwbare partner voor efficiënte kassasystemen.

Sindsdien hebben we een sterke groei doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de kassabranche. Onze missie is duidelijk: een betrouwbare partner zijn voor iedereen die een efficiënt kassasysteem zoekt om hun zaak succesvol te runnen.

Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service

Bij Caresta ben je zeker van een service die gebaseerd is op sterke fundamenten van vertrouwen en betrouwbaarheid.

Persoonlijke aanpak

We garanderen zekerheid en snelle oplossingen door persoonlijke een-op-eengesprekken en direct contact. We kennen onze klanten, weten wat belangrijk is voor hun zaak en bouwen aan een echte band. Die persoonlijke benadering is wat ons uniek maakt.

Snel operationeel

Ook na installatie kan je altijd bij ons terecht voor technische ondersteuning en eventuele vragen of problemen. Bovendien bieden we vrijblijvende onderhoudscontracten aan en staan we altijd voor je klaar. We zorgen ervoor dat alles binnen één week operationeel is.

Verschillende branches

Onze specialisten zijn thuis in verschillende branches en hebben jarenlange ervaring bij diverse bedrijven. Hierdoor kennen zij als geen ander de wensen op het gebied van kassasystemen binnen jouw branche en kunnen zij het juiste advies geven.

All-in service

Bij Caresta huur je geen gewoon kassasysteem of horecamateriaal, maar een all-in service. Wij zorgen dat je kassasysteem optimaal werkt door persoonlijke software en een heldere uitleg bij jou ter plaatse.

Maatwerk

Elke klant is uniek. Daarom bieden we maatwerk en flexibiliteit, met flexibele all-in-one formules en volledig op maat gemaakte kassasystemen. Zo betaal je nooit te veel en enkel voor de functionaliteiten die je nodig hebt. 

kwaliteit

Wij zijn experts in onze producten en selecteren alleen de meest functionele en efficiënte kassasystemen voor ons assortiment. Dit garandeert kwaliteit.

Onze werkwijze: Snel, eenvoudig en full-service

1. We luisteren naar jouw wensen

We beginnen met een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te bespreken, zoals het concept, de capaciteit, de gewenste periode en eventueel de benodigde hardware voor je kassasysteem of ander horecamateriaal. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden of bij jou op locatie, afhankelijk van wat voor jou het beste uitkomt.

2. Gedetailleerde offerte

Na het bespreken van jouw wensen adviseren we je over het beste kassasysteem en schatten we in welke andere apparatuur, zoals ijsblokjesmachines en vaatwassers, nodig zijn. Vervolgens ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte waarin alle details zijn opgenomen.

3. Voorcoördinatie en programmatie

Na akkoord op de offerte ontvangen we graag jouw menukaart of andere gegevens voor het programmeren van het kassasysteem. Hiermee kunnen we het volledige aanbod integreren en voorbereiden voor gebruik op de installatiedag.

4. Demonstratie en installatie

We komen bij je langs om je kassasysteem te installeren. Tijdens een korte opleiding en demonstratie laten we zien hoe je het kassasysteem en horecamateriaal kan gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat alles binnen een week operationeel is.

5. Full-service

Ook na installatie blijven we altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en bieden we snelle ondersteuning. Indien nodig, komen we zelfs kosteloos ter plaatse.

Ons team van professionals

Caresta kassasystemen Jordy

Jordy Decremer

Zaakvoerder – Support 

Caresta kassasystemen Anthony

Anthony Decremer

Zaakvoerder – Sales

Caresta kassasystemen Gianna

Gianna Decremer

Support – Installaties

Onze experts staan klaar om je te ontvangen en je te begeleiden tijdens een persoonlijk gesprek. Tot binnenkort?