Familie bedrijf
sinds 1991

CARESTA

familiebedrijf sinds ’91

Onze pater familias startte in ’91 met Caresta als verhuurbedrijf van luchtreinigers voor horeca. In 2009 namen wij het roer over en toen het algemeen rookverbod in 2011 van kracht werd, gooiden we het met Caresta over een andere boeg.

We zijn van jongs af geïnteresseerd in technologie en legden ons daarom toe op de gebruiksvriendelijke Casio kassasystemen. Het is onze missie om de administratie van horecazaken te verlichten, zodat elke zaakvoeder en iedere medewerker zich kan toeleggen op wat echt telt: klanten vriendelijk bedienen.

Familiale sfeer

Samen met ons vijfkoppig team gaan we voluit voor een persoonlijke aanpak. We kennen onze klanten, weten wat ze belangrijk vinden in hun zaak en creëren een echte band. Iedereen die een kassa bij ons huurt, van Antwerpen tot Brugge, weet dat ze altijd bij ons terecht kunnen met vragen. Die individuele benadering is wat ons zo uniek maakt. Het systeem, gepersonaliseerde software, een sterke service, … bij Caresta huurt u niet zomaar een Casio kassasysteem of horecamateriaal, u huurt een all-inservice!

Tot binnenkort!
Anthony & Jordy Decremer

Volg ons op Facebook