Kassasysteem snackbar

Caresta's kassasysteem voor snackbar

Met onze slimme kassasystemen optimaliseer je de snelheid en efficiëntie van jouw snackbar. Wij passen de kassasystemen volledig aan aan jouw bedrijfsprocessen voor een snel kassasysteem op maat.

kassasysteem-all-in

Kassasysteem abonnement

Vanaf € 119 per maand

Ga voor een vliegende start met ons handige basic pakket. Zo kies je voor een systeem dat precies de juiste functies biedt die je nodig hebt.

Basic

€ 119/maand

Populairste abonnement

Premium

€ 139/maand

Premium+

€ 169/maand

Ons standaard stappenplan

1. Contact

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 03 304 72 40

2. Demo

Tijdens onze kennismaking noteren wij uw noden en wensen en geven meteen een gepaste demonstratie

3. Bestelling

Na goedkeuring van de offerte, zal uw bestelling onmiddellijk verwerkt worden

4. Instellen menu

Na ontvangst van uw menukaart, configureren wij deze op voorhand in het kassasysteem

5.Afhalen binnen de 7 dagen

Uw kassasysteem staat klaar voor afhaling (indien gewenst ook mogelijk installatie ter plaatse)

6. Opleiding

U krijgt een volledige opleiding op ons kantoor over het gebruik van uw nieuw kassasysteem

7. “Plug & play”

Zeer eenvoudig mee te nemen naar uw eigen zaak, u steekt de stekker in het stopcontact en kan direct starten met werken.

Slim kassasysteem voor je snackbar

Een slim kassasysteem voor je snackbar maakt het werk van je medewerkers supermakkelijk. Met maar een paar klikken kunnen zij door het menu bladeren, bestellingen opnemen, tabs openen en betalingen accepteren. Zo kan jij je helemaal concentreren op waar het echt om draait: een unieke gastbeleving creëren.

Meer inzicht met flexibele software

Vereenvoudig de werking van je snackbar en maak jouw leven én dat van je klanten eenvoudiger met onze betrouwbare Android- en cloudsoftware. We bieden op maat gemaakte oplossingen met verschillende functionaliteiten, zodat we voor elke sector de perfecte software hebben.

Flexibele Androidsoftware

Boost je snackbar met onze krachtige en snelle Android-kassasoftware. Dankzij de overzichtelijke lay-out werken medewerkers vlot samen, voor een vlotte bedrijfsvoering. Bovendien ondersteunt het systeem ook je personeelsbeheer en genereer je moeiteloos overzichtelijke rapportages in pdf of Excel.

Koppel je cloudkassa met online diensten als Takeaway & Deliveroo

Thuis, onderweg of in je restaurant, met een cloudgebaseerd kassasysteem beheer je jouw snackbar moeiteloos vanop afstand. Bovendien zijn er tal van mogelijke integraties, zoals Deliveroo en Takeaway.

Contacteer ons

Wil je graag ontdekken hoe een kassasysteem voor je snackbar werkt en welke voordelen het kan bieden voor je zaak? Bezoek dan onze showroom in Merksem voor een persoonlijke live demo, begeleid door onze experts. Als je liever advies op locatie ontvangt, komen we graag naar je toe!