Kassasysteem Restaurant

Caresta's kassasysteem voor restaurant

Onze kassasystemen voor restaurants zijn eenvoudig te gebruiken zonder technische voorkennis. Neem bestellingen op aan tafel, verminder wachttijden en verhoog de efficiëntie van je keuken. Profiteer van een systeem dat je hele restaurant ondersteunt.

kassasysteem-all-in

Kassasysteem abonnement

Vanaf € 119 per maand

Ga voor een vliegende start met ons handige basic pakket. Zo kies je voor een kassasysteem dat precies de juiste functies biedt die je nodig hebt.

Basic

€ 119/maand

Populairste abonnement

Premium

€ 139/maand

Premium+

€ 169/maand

Ons standaard stappenplan

1. Contact

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 03 304 72 40

2. Demo

Tijdens onze kennismaking noteren wij uw noden en wensen en geven meteen een gepaste demonstratie

3. Bestelling

Na goedkeuring van de offerte, zal uw bestelling onmiddellijk verwerkt worden

4. Instellen menu

Na ontvangst van uw menukaart, configureren wij deze op voorhand in het kassasysteem

5.Afhalen binnen de 7 dagen

Uw kassasysteem staat klaar voor afhaling (indien gewenst ook mogelijk installatie ter plaatse)

6. Opleiding

U krijgt een volledige opleiding op ons kantoor over het gebruik van uw nieuw kassasysteem

7. “Plug & play”

Zeer eenvoudig mee te nemen naar uw eigen zaak, u steekt de stekker in het stopcontact en kan direct starten met werken.

Slimme kassasystemen voor restaurant

Verbeter de ervaring van jouw klanten, verminder wachttijden en maak de werking van je restaurant een stuk makkelijker met ons intuïtieve kassasysteem, speciaal ontworpen voor restaurants.

Flexibele software voor meer inzicht

Optimaliseer je bedrijfsvoering en maak het leven van jou en je klanten makkelijker met onze betrouwbare Android- en cloudsoftware. Onze oplossingen kunnen op maat worden uitgebreid met verschillende functionaliteiten. Zo creëren we voor elke branche de perfecte softwareoplossing.

Optimaliseer je restaurant met een multifunctionele kassa

Met onze op maat gemaakte kassasystemen voor restaurants geef je je werknemers alle tools in handen om wachttijden te verminderen en je omzet per tafel te verhogen. Onze kassa’s hebben aanpasbare tafelplattegronden op 10” tot 15” beeldschermen, waardoor je werknemers snel en efficiënt kunnen werken en de beste service kunnen bieden

Contacteer ons

Wil je graag ontdekken hoe een kassasysteem voor je restaurant werkt en welke voordelen het kan bieden voor je zaak? Bezoek dan onze showroom in Merksem voor een persoonlijke live demo, begeleid door onze experts. Als je liever advies op locatie ontvangt, komen we graag naar je toe!