Kassasysteem broodjeszaak

Caresta's kassasysteem voor broodjeszaak

Met een efficiënt kassasysteem geniet je van een zorgeloze tijdbesparing. Caresta is de kassasysteemexpert voor broodjeszaken. Vertrouw op onze expertise en ervaring om je broodjeszaak vlotter te laten draaien en je verkoopproces te optimaliseren.

kassasysteem-all-in

Kassasysteem abonnement

Vanaf € 119 per maand

Ga voor een vliegende start met ons handige basic pakket. Zo kies je voor een systeem dat precies de juiste functies biedt die je nodig hebt.

Basic

€ 119/maand

Populairste abonnement

Premium

€ 139/maand

Premium+

€ 169/maand

Ons standaard stappenplan

1. Contact

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 03 304 72 40

2. Demo

Tijdens onze kennismaking noteren wij uw noden en wensen en geven meteen een gepaste demonstratie

3. Bestelling

Na goedkeuring van de offerte, zal uw bestelling onmiddellijk verwerkt worden

4. Instellen menu

Na ontvangst van uw menukaart, configureren wij deze op voorhand in het kassasysteem

5.Afhalen binnen de 7 dagen

Uw kassasysteem staat klaar voor afhaling (indien gewenst ook mogelijk installatie ter plaatse)

6. Opleiding

U krijgt een volledige opleiding op ons kantoor over het gebruik van uw nieuw kassasysteem

7. “Plug & play”

Zeer eenvoudig mee te nemen naar uw eigen zaak, u steekt de stekker in het stopcontact en kan direct starten met werken.

Efficiëntie en gemak

In een drukke broodjeszaak is efficiëntie van groot belang. Bedien je klanten razendsnel met onze gebruiksvriendelijke en betaalbare kassasystemen voor korte en lange termijn. Met de bijbehorende hardware tover je eenvoudig alles om tot een professioneel kassasysteem.

Optimaliseer je broodjeszaak met een kassasysteem vol voordelen

Onze Android-kassasoftware biedt een overzichtelijke lay-out en eenvoudige bediening. Met krachtige en snelle functies, zoals meerdere tafelplannen, een vast klantenbestand en overzichtelijke rapportages in pdf- of Excel-formaat, helpt onze software je om je bestellingen moeiteloos te organiseren en je broodjeszaak efficiënt te runnen.

Flexibele Androidsoftware

Ontdek onze krachtige en flexibele Androidsoftware. Met een overzichtelijke lay-out, snelle prestaties en duidelijke rapportage naar pdf of Excel, heb je volledige controle over je personeel en je bedrijfsvoering. Probeer het nu en optimaliseer je workflow.

Vlotte tafelbediening in jouw bakkerij?

Heb je in je bakkerij een gezellige koffiecorner of lunchroom? Dan heb je een systeem nodig dat je net zo eenvoudig kan gebruiken als een bar. Met onze kassasystemen organiseer je moeiteloos je tafelbediening. Bovendien kan je zelfs rekeningen splitsen of samenvoegen voor ultiem gemak.

Contacteer ons

Wil je graag ontdekken hoe een kassasysteem voor je broodjeszaak werkt en welke voordelen het kan bieden voor je zaak? Bezoek dan onze showroom in Merksem voor een persoonlijke live demo, begeleid door onze experts. Als je liever advies op locatie ontvangt, komen we graag naar je toe!