Kassasysteem bakkerij

Caresta's kassasysteem voor bakkerijen

Caresta is dé specialist in advies en implementatie van kassasystemen voor bakkerijen en patissiers. Met onze geavanceerde kassasoftware en naadloze afhandeling van online bestellingen zijn wij de ideale partner voor elke bakker. Geniet van een totaaloplossing op maat van jouw bakkerij.

kassasysteem-all-in

Kassasysteem abonnement

Vanaf € 119 per maand

Ga voor een vliegende start met ons handige basic pakket. Zo kies je voor een systeem dat precies de juiste functies biedt die je nodig hebt.

Basic

€ 119/maand

Populairste abonnement

Premium

€ 139/maand

Premium+

€ 169/maand

Ons standaard stappenplan

1. Contact

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 03 304 72 40

2. Demo

Tijdens onze kennismaking noteren wij uw noden en wensen en geven meteen een gepaste demonstratie

3. Bestelling

Na goedkeuring van de offerte, zal uw bestelling onmiddellijk verwerkt worden

4. Instellen menu

Na ontvangst van uw menukaart, configureren wij deze op voorhand in het kassasysteem

5.Afhalen binnen de 7 dagen

Uw kassasysteem staat klaar voor afhaling (indien gewenst ook mogelijk installatie ter plaatse)

6. Opleiding

U krijgt een volledige opleiding op ons kantoor over het gebruik van uw nieuw kassasysteem

7. “Plug & play”

Zeer eenvoudig mee te nemen naar uw eigen zaak, u steekt de stekker in het stopcontact en kan direct starten met werken.

Eenvoudige touchscreenkassa voor jouw bakkerij

In een drukke bakkerij is efficiëntie het hoogste goed. Met een touchscreenkassa kunnen meerdere medewerkers tegelijk bestellingen invoeren en afrekenen, waardoor wachttijden verminderen en jouw team vlot kan werken. Kies voor de kassasoftware van Caresta en ontdek de mogelijkheden voor jouw bakkerij.

Optimaliseer je bakkerij met een kassasysteem vol voordelen

Onze kassasystemen zijn speciaal ontwikkeld voor bakkerijen en patissiers en bieden alle functionaliteiten om je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Flexibele Androidsoftware

Ontdek onze krachtige en flexibele Androidsoftware. Met een overzichtelijke lay-out, snelle prestaties en duidelijke rapportage naar pdf of Excel, heb je volledige controle over je personeel en je bedrijfsvoering. Probeer het nu en optimaliseer je workflow.

Vlotte tafelbediening in jouw bakkerij?

Heb je in je bakkerij een gezellige koffiecorner of lunchroom? Dan heb je een systeem nodig dat je net zo eenvoudig kan gebruiken als een bar. Met onze kassasystemen organiseer je moeiteloos je tafelbediening. Bovendien kan je zelfs rekeningen splitsen of samenvoegen voor ultiem gemak.

Contacteer ons

Wil je graag ontdekken hoe een kassasysteem voor je bakkerij werkt en welke voordelen het kan bieden voor je zaak? Bezoek dan onze showroom in Merksem voor een persoonlijke live demo, begeleid door onze experts. Als je liever advies op locatie ontvangt, komen we graag naar je toe!