Professionele kassasystemen

Een geavanceerd kassasysteem van topkwaliteit?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé go-to voor diverse sectoren. Investeer in een kassasysteem op maat of kies voor onze flexibele all-in-one abonnementen voor korte of lange termijn. Dankzij onze ondersteuning kan jij je zorgeloos concentreren op je zaak.

kassasysteem-all-in

Kassasysteem abonnement

Vanaf € 119 per maand

Ga voor een vliegende start met ons handige basic pakket. Zo kies je voor een systeem dat precies de juiste functies biedt die je nodig hebt.

Kassasystemen voor korte en lange termijn

Met onze flexibele abonnementen profiteer je van een professioneel kassasysteem, zonder hoge aankoopinvestering of onverwachte kosten. Alles wat je nodig hebt, van hardware tot software, ondersteuning, garantie en service-support, zit inbegrepen in een scherp, onveranderlijk maandelijks bedrag. Geschikt voor wie een beperkt budget heeft of de druk op zijn/haar investeringen wil verlichten.

Kassasysteem huren lange termijn

Met onze flexibele (huur)abonnementen kies je voor gemak en zorgeloos ondernemen, zonder grote investeringen. Profiteer van betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen die meegroeien met je bedrijf.

Kassasysteem huren korte termijn

Onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen zijn perfect voor jouw zomer- of winterbar, kerstmarkt of andere evenementen. Huur vandaag nog een kassasysteem en geniet van een zorgeloze feestervaring.

Kassasysteem
aankopen

Investeer in je bedrijf en koop een professioneel kassasysteem. Wij bieden de keuze tussen Cloud- en Android-software, voor een systeem dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf en wensen. Kies vandaag nog voor een handig kassasysteem.

Dit zeggen onze klanten

Flexibele abonnementen

Bij Caresta vind je de complete kassasysteemoplossing: hardware, software, persoonlijke ondersteuning en een uitgebreide garantie. Absolute zekerheid voor een vast maandelijks bedrag.

Onbeperkte service

Heb je vragen of loopt er onverwacht iets mis? Caresta staat voor je klaar met persoonlijke begeleiding en support.

Persoonlijk contact

We zetten sterk in op persoonlijk contact, vlotte communicatie en een familiale sfeer. Jouw vaste contactpersoon volgt alles van A tot Z op. Zo ben je steeds snel en efficiënt geholpen.

Snel operationeel

Bij Caresta schieten we snel in actie. Wanneer je een kassasysteem bestelt, is het binnen de week operationeel. Zo verlies je geen kostbare tijd en kan je meteen aan de slag.

Bekijk onze korte introductie film

Video afspelen

Andere horecabenodigdheden

Als experts in horecabenodigdheden kunnen wij werkelijk alles voor je regelen:
van een elegante koeltoog tot een kwalitatieve oven of handige magnetron.

Ijsblokmachines

Klaar voor verfrissende drankjes in jouw zaak? Met onze ijsblokmachines genieten je klanten van een ijskoude cola of een perfecte G&T, zonder extra moeite voor jou. Geen gedoe meer met onpraktische en prijzige ijszakken van de supermarkt.

Vaatwassers

Kopjes, glazen, borden en bestek worden moeiteloos schoongemaakt met onze ruime vaatwassers. Dat bespaart je heel wat tijd en werk in de keuken.

Kleinere horecabenodigdheden

Kleine horecabenodigdheden zijn net zo belangrijk voor de dagelijkse werking van je zaak als de grote. Daarom bieden wij een ook breed assortiment horeca-toebehoren, waaronder snijplanken, desinfectiegel en kassarollen.

Een totaaloplossing nodig?

Wil je snel operationeel zijn in je zaak? Dan kan je bij ons de nodige kassa-apparatuur kopen of huren via flexibele abonnementen. Alles wat je nodig hebt, van hardware tot software, ondersteuning, garantie en service-support, voor een scherp maandelijks bedrag. Met een basic set-up, bijvoorbeeld met een bonnenprinter, kassalade, barcodescanner en bancontacttoestel, ben je al snel gestart. Of kom eens praten over een uitgebreide installatie.

Kassasystemen voor elke ondernemer

Of je nu actief bent in de horeca, retail of e-commerce, onze kassasystemen zijn geschikt voor elke ondernemer.
Ontdek ons assortiment en maak jouw verkoopproces efficiënter dan ooit tevoren.

Horeca

Van snelle bestellingen en vlekkeloze betalingen tot voorraadbeheer en rapportage, voor elke horecazaak hebben we een kassasysteem op maat.

Speciaalzaak

Verbeter de efficiëntie van je speciaalzaak met onze geavanceerde kassasystemen. Sneller, slimmer en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Onze werkwijze: snel, eenvoudig en service-support

Ons expertenteam staat altijd klaar om je de allerbeste service-support te bieden. We begeleiden je doorheen het hele proces, van de selectie van het perfecte kassasysteem tot de installatie, en ook daarna blijven we steeds bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Caresta kassasystemen Jordy

Jordy Decremer

Zaakvoerder – Support

Caresta kassasystemen Anthony

Anthony Decremer

Zaakvoerder – Sales

Caresta kassasystemen Gianna

Gianna Decremer

Support – Installaties

Bezoek onze showroom (op afspraak)

Onze experts staan klaar om je te ontvangen en je te begeleiden tijdens een persoonlijk gesprek. Ons kantoor in Merksem is centraal gelegen en vlot bereikbaar. We geven je graag een live demo van onze kassasystemen en beantwoorden al je vragen.