Tweedehands Horecamateiaal
Tweedehands kassa’s en horecamateriaal kopen

Tweedehands kassa’s en horecamateriaal kopen

Wenst u een tweedehands kassa te kopen voor uw zaak? We maken graag het verschil door de tweedehands kassa die u koopt te voorzien van passende software. Onze unieke besturingssystemen op maat zorgen dat u de werking in uw taverne, bakkerij of restaurant ten volle kunt optimaliseren! Naast kassa’s vindt u bij ons ook ijsblokmachines, vaatwassers en allerlei andere horecabenodigdheden, tweedehands én nieuw

Witte Kassa Taverne

Onze werkwijze: snel, gemakkelijk en ful-service!

1

We bespreken het concept, de capaciteit, de periode, de gewenste toestellen, … Dit kan telefonisch of bij u ter plaatse.

2

Op basis van de wensen bevelen wij een kassasysteem aan en schatten we in hoeveel ander materiaal zoals ijsblokjesmachines en/of vaatwassers er nodig zijn. Al deze info gieten we in een offerte op maat.

3

Na goedkeuring van de offerte bezorgt u ons uw menukaart. Zo kunnen wij uw volledige aanbod in het kassasysteem programmeren.

4

Gemiddeld één week later komen wij alle toestellen installeren. We geven u een korte opleiding zodat u het kassasysteem en horecamateriaal vlot kunt gebruiken.

5

Wij blijven bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en snelle support te bieden. Als het nodig is, komen we zelfs ter plaatse zonder extra kost!

Voordelen huren

Aanschafkosten drukken

Ideaal voor startende horeca zaken

Service inbegrepen

Onbeperkt snelle & persoonlijke support

Geen onvoorziene kosten

Vast bedrag per maand

Geavanceerde systemen

Laag bedrag voor geavanceerde toestellen

Achteraf toch aankopen?

Dat kan!

Voordelen kopen

Eigendom

Materiaal is uw eigendom

Geen maandelijkse kosten

Betaal Service en verplaatsingskosten enkel per bezoek

Offerte of meer info?